torstai 15. joulukuuta 2016

Loppuvuoden meininkejä koosteena Part1 - Laavu 2v synttärit Oulussa

Vaihteeksi voisi tännekin tarinoida, nykymaailmassa kun unohtuu aina pelkän Facebookin äärelle. Syyskaudella on kemuja riittänyt jos jonkin moista ja monessa on tullut oltua mukana. Aloitetaan siispä Psyyskuun jälkeen tulleilla kemuilla. Oululainen Laavu Ry täytti lokakuussa 2 vuotta ja synttäriä juhlistettiin 3 päivän bilemaratoonilla. Ensimmäinen osa ravintolassa ja jatko- osat UG mestoilla. Decoilemassa olivat Fiktio Deko, Taiga Art, Synchrometrica, TAIKA Crew ja extempore lisänä Voeman Decotiimi.

Ravintolaosuuden stage & puikoissa Sienis
Yläkerrassa psykeä koko ilta
 Alakerran stagella tiputeltiin mm. teknoa
 Ravintolaosuuden jälkeen jengi siirtyi UG- lokaatioon jatkamaan tansseja. Päälavan koristelusta vastasi TaigaArt & Voeman Decotiimi. Rakentaminen toteutettiin go with the flow meiningillä, mitään ei suunniteltu etukäteen. 

  Kaikki alkaa tottakai luovasta kaaoksesta. Kaikki decot lattialle ja miettimään mitä tässä oikeen ollaan tekemässä.

Päätimme koristella lavan sekä kaikki tilan seinät. Ensin peitettiin ikkunat & pohjustettiin tila mustilla kankailla. Kattoon unisieppareita & roikkuvia kangasdecoja.

 Psyyskuusta inspiroituneena päätin kokeilla onnistuuko lankavortexin tekeminen samaan tapaan kuin Fiktio Dekolla, lopputulos hyvä, mutta kyseisessä tilassa turhan ahdas. Vortexia ympäröimään tähtiportti, langoilla äänentoiston väliin ripustettuna.

 Kokonaisuudessaan stage näytti tältä, sopivan paljon romua kahdella decoporukalla täyttämään tämän kokoluokan tilan!

 Viimeisenä yönä ulkona tulitaidetta esitti Tulikukka ry
 UG- osuus jakautui kahteen eri saliin, toisessa tiukkaa psykeä ja toisessa chillimpää menoa & ruokaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti